Termeni și Condiții

Serviciile oferite de acest sit web sunt destinate exclusiv persoanelor care sunt de acord cu Termenii si Conditiile expuse in continuare. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara vreo notificare prealabila. Putem, de asemenea, sterge sau adauga orice informatie sau intrerupe orice activitate pe situl web.

Proprietarul website-ului promediq.ro este SC Tactiq Medicare SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J32/259/2019, Cod de Inregistrare Fiscala 35284983, cu sediul social in Sibiu, jud. Sibiu, str. Martin Hochmeister, nr. 7, Romania, denumita in continuare „Comerciant”. Denumirea „Cumparator” desemneaza orice persoana fizica sau juridica, care accepta serviciile oferite de site-ul nostru si este de acord cu prezentele termeni si conditii. Prin “Plasarea Comenzii” cumparatorul declara in mod expres ca a citit, a inteles si este de acord cu prezentele “Termeni si Conditii”. Termenii si Conditiile astfel acceptate devin prevederi contractuale intre comerciant si cumparator. Cumparatorul este de acord ca prin efectuarea platii produselor si/sau serviciilor achizitionate in contul comerciantului, accepta in totalitate si in mod expres prezentele “Termeni si Conditii” care de altfel pot fi puse la dispozitia lui prin e-mail sau fax.

CONDITIILE DE CUMPARARE

Pentru a face cumparaturi trebuie sa intrati pe pagina serviciului aferent, sa completati datele dvs., urmand ca pentru a trimite comanda sa faceti click pe butonul „Plaseaza Comanda”. In acest moment comanda este trimisa catre noi, iar dumneavoastra veti fi redirectionat(a) spre pagina procesatorului de plati online EuPlatesc.ro, unde puteti achita contravaloarea comenzii, iar apoi veti primi o confirmare prin e-mail si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a stabilii conditiile si data exacta a programarii. In cazul in care programarea nu este posibila in data dorita de dvs., vi se vor comunica o serie de alternative pentru stabilirea unei date care sa fie acceptabila ambelor parti. Pentru alte intrebari sau eventuale sugestii va rugam sa ne contactati.

PRETUL SI MODALITATILE DE PLATA

Pretul produselor este afisat de fiecare data pe site in dreptul descrierii serviciilor si sunt preturi finale fara TVA. In unele cazuri pot aparea taxe suplimentare, despre care cumparatorul va fi anuntat in prealabil. Astfel, pretul final, ce trebuie achitat de catre cumparator contine pretul afisat pe site si eventualele taxe suplimentare in cazuri exceptionale. Cumparatorul va face plata in avans si are la dispozitie un singur mod de plata:

  • Plata online cu cardul, cand cumparatorul achita pretul final cu cardul prin intermediul procesatorului de plati EuPlatesc.

TRANSPORTUL SI CHELTUIELILE AFERENTE

Fiind vorba despre servicii de consultatie medicala online, nu exista un cost aferent transportului, intrucat nu se realizeaza o expediere a unui produs.

RECLAMATII / SESIZARI

Se ofera suport pentru orice situatie aparuta in colaborarea cu noi. Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate sunt: servicii prestate incomplet sau incorect, intarzieri sau alte probleme.

Modalitatile prin care cumparatorul poate sa faca o reclamatie sunt urmatoarele:

– telefonic la nr. 0733 – 850 000 intre orele 09:00-17:00
– prin e-mail la adresa [email protected]

LEGATURI

Acest site poate furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece comerciantul nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, cumparatorul prin acceptarea acestor Termeni si Conditii ia la cunostinta si este de acord ca acest site nu este responsabil de disponibilitatea acestora si pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri. Mai mult, recunoaste si isi exprima acordul ca SC Tactiq Medicare SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata de folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse. Comerciantul poate acorda partenerilor o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a crea un link catre pagina principala a site-ului, cu conditia ca acest link sa nu contina o descrie falsa, gresita sau jignitoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Comerciantul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site. Comerciantul nu ofera nici o garantie, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele si serviciile de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor si serviciilor se face pe propriul risc. Comerciantul nu garanteaza ca acest site sau serverele sale sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Comerciantul nu garanteaza ca in cazul produselor fizice produsele achizitionate vor arata identic cu imaginea de la descrierea de pe site si nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale produsului nu vor aparea modificari fata de specificatiile oferite in paginile de prezentare ale respectivului produs. Comerciantul nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate si nici disponibilitatea tuturor serviciilor de consultatie online la orice ora. Din acest motiv isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care serviciul nu poate fi furnizat sau respectivul produs dispare din oferta curenta a producatorului. Cumparatorul va primi inapoi banii incasati de comerciant pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Termeni și Condiții